Jeg hedder Jonas Plesner Grøn-Iversen som jeg er døbt i Risbjerg Kirke hvor jeg også er konfirmeret og jeg er 34 år gammel og jeg blev født d. 27/12-1986 på Gentofte hospital og flyttede herefter ind hos mine forældre i Hvidovre hvor jeg er opvokset og har boet i i alt 20 år 2 forskellige steder 10 år hvert sted. Her efter flyttede jeg hjemmefra til København NV hvor jeg nu har boet i snart 14 år. Jeg er blevet far til den skønneste dreng Simba Plesner Meyhoff Grøn-Iversen d. 16/12-2020 kl. 00.29.

Jeg har flere uddannelser:

Jeg har en elektronikuddannelse hvor jeg studerede til Elektronikfagtekniker fra 2005 til 2009 hos Brüel & Kjær Sound and Vibration A/S i Nærum.

Så har jeg en el uddannelse hvor jeg studerede til El Installatør AK fra 2013-2015 hos Københavns Erhvervsakademi (KEA). Jeg har ydermere bestået Sikkerhedsstyrelsens autorisationsprøve og Energistyrelsens kvalifikationskrav til VE-Installatør for solcelleanlæg.

Jeg har en salgsuddannelse hos Ledernes Kompetencecenter fra 2018-2018 for jeg studerede Salgspsykologi og grundlæggende salg samt tog en certificering i Garuda som er personprofilværktøjer for HR-processer.

Jeg har en eksamen i ERP Intro – SAP Introkursus fra edutasia d. 19/3-2021 hvor jeg inden eksamen er blevet undervist i de grundlæggende strukturer, organisationer, stamdata mv., der benyttes i SAP, samt de grundlæggende forretningsprocesser, der anvendes inden for bl.a.: Finans, Controlling, Indkøb og lager, Lagerstyring og materialeplanlægning, Produktion, Salg og distribution, Projektstyring, Ledelses- og rapportværktøjer.

Jeg har været selvstændig i 6 år og 9 måneder med virksomheden JGIsystem som først var en IT virksomhed og derefter fortsatte som elvirksomhed fra 1/1-2011 til 19/9-2017 hvor jeg de sidste 2 år fra 2015 til 2017 var Autoriseret El Installatør og kaldet Fagligt ansvarlig og da jeg ikke havde nogle ansatte stod jeg for at lave alt selv som at udføre el arbejde hos kunderne, skrive fakturaer, lave tilbud, lave og opdatere hjemmeside og webshop, indhente tilladelser hos forsyningsselskaber og myndigheder, forhandlinger med grossister og pengeinstitutter, markedsføring, kvalitetsledelsessystem (KLS) og deltog i auditering med ekstern kontrolinstans og lavede salg, deltog i netværksklubarrangementer, lavede replik som modsvar til en duplik til Københavnsbyret i forbindelse med en civil retssag hvor jeg var min egen advokat. Jeg var nødsaget til at lukke virksomheden eftersom jeg ikke kunne få økonomisk hjælp af banksystemet og ikke kunne få penge for mit arbejde af flere kunder som kostede mig tid og penge og som inkassobureauer ej heller kunne hjælpe mig med. Jeg fik også taget nogle uheldige beslutninger i form af valg af eksterne markedsføringsbureauer der kun kunne skrive en regning men som glemte at leverer nye kundeemner. Jeg fandt ud af at vores danske system ikke er skabt for iværksættere eftersom jeg var forbi early warning Danmark hos Væksthuset hvor man kunne få en times rådgivning som indebar et budgetark i excel og nogle kurser man kunne tage så da økonomien (likviditeten) var problemet kunne det ikke bruges til så meget. Jeg kunne heller ikke bevare virksomheden i mens jeg fik dagpenge så derfor blev jeg nødt til at lukke firmaet ned og måtte yderemere tage en måneds vikararbejde før der kunne udbetales dagpenge man kunne leve af. Jeg må leve med at der stadig er kreditorer der mangler at få penge som jeg nu skal betale af indtægt efter SKAT som før kunne betales af indtægt før SKAT og de har absolut ingen tålmodighed eller forståelse for min situation. Konklusion: Så jeg er blevet en erfaren herre i denne proces hvor med at rig må jeg blive på de kommende eventyr.

Jeg har været DJ siden 2004 under navnet DJ JOGI hvor jeg på Hvidovre Ungdomsskole studerede sammen med andre elever der gerne ville være DJs samt jeg tog et musikproduktionskursus i musikprogrammet Cubase.

Kurser jeg har deltaget i:

Jeg har deltaget i trading kurser med Tom Hougaard som har lært mig nogle gode ting inden for den finansielle verden foruden at have deltaget i tradingeksperimentet hos Daytrader hvor jeg også har deltaget i arrangementer hos Saxo Bank og har læst deres bog samt Peter Arendts bog Aktiehandel og aktieanalyse. Jeg har deltaget i en masse onlinekurser hos ETX Capital med Barry Norman og Philip Konchar hos TraderCast. Jeg har derudover fået undervisning af Mike Morris, Bill Shnizer and Stephan Hill fra CMSTrader.

Jeg har deltaget i Online Expert Blueprint i 2016 som er et 3 dages seminar afholdt af Rasmus Lindgren som har firmaet Infospray Media.

Jeg har deltaget i Awesome Event i 2017 og 2018 som er et 1 dags seminar med Mads Timmermand som har firmaet Danish Skin Care.

Jeg har deltaget i Linkedinsiders kursus om social selling på Linkedin som er et 1 dags kursus.

Jeg har deltaget i JT Foxx 1 dags arrangement på hotel Crowne Plaza og herefter studeret hans onlinekurser JT Foxx Wealth Workout 1.0 og 2.0 samt JT Foxx 365 og været medlem af Intelligent Millionaires Network Copenhagen i 2017.

Jeg har deltaget i Christina Klitsgaards onlinekurser Turbo1000 og Sælg med kampagner samt læst hendes 2 i 1 bog Writers Workbook – sælg med storytelling og Skriv dig ind i dine læseres hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin.

Jeg har deltaget i mine coaches Bering og Søgaards kursus Tænk dig til resultater (kontakt dem og sig at jeg har anbefalet dem Kasper og Jeppe) som er udviklet af Bob Proctor og Sandy Gallagher fra Proctor Gallagher Institute.

Jeg har deltaget i Anik Singals onlinekursus Inbox Blueprint som er et email marketing kursus lidt ligesom Christina Klitsgaards det foregår på engelsk og det førte mig blandt andet til at kende Bob Proctor og mange andre gode mennesker at kende til.

Kendte personer jeg har mødt:

JT Foxx verdens nummer 1 velstand og forretningstræner.

Tom Hougaard

Adam og Noah

Line Baun Danielsen

Mads Timmermann

Linnéa Kempe

Søren Lynge

Jonas Plesner Grøn-Iversen som er Netværk Marketing Ekspert
Jonas Plesner Grøn-Iversen som er Netværk Marketing Ekspert