Er du investor eller handler du med aktier? Så er trading muligvis for dig.

Normalt som investor eller aktiehandler køber man en bolig eller en aktie og holder den til man sælger den igen. Så der er kun mulighed for at tjene penge når prisen stiger i forhold til hvornår man har købt boligen eller aktien.

Som trader har du mulighed for at shorte som betyder at sælge når noget er på dens højeste pris og så købe det igen når prisen er faldet og så har du således tjent differencen på salgs og købspris deraf navnet kontrakt for difference som du måske har stødt på?

Som trader har du ikke bundet dine penge i en enkelt aktie og dermed har du større frihed til at investere og normalt ville du skulle vente lang tid på at din handel bliver købt og solgt hvis du handler igennem din bank så kursen kan nå at ændre sig enormt fra når du tager beslutningen og til at banken udfører handlen for dig.

Som trader kræver det at du har en margin på din konto som du så kan handle en aktiekurs, valutakryds, olie, guld osv. med og du kan spekulere i om kursen går op eller ned. Tror du den går op køber du og tror du den går ned sælger du.

Når du trykker på knappen udføres handelen og du kan se dit tab eller din gevinst med det samme.

Du bestemmer selv hvor meget du vil have stående på din traderkonto og du bestemmer selv hvor meget du vil satse på din handel. Der er dog nogle regler der er smarte at følge som du kan lære på mit online kursus om trading men det er din helt egen beslutning om du vil følge det.

For at komme i gang skal du have en handelskonto og du kan åbne en hos CMS Trader med en start kapital på $500 som d. 13/2-2018 svarer til kr. 3.036,-. Klik på billedet herunder og registrer dig og overfør $500 som minimum til din konto.

Som trader kan du få brug for teknisk analyse og fundamental analyse som jeg vil undervise i i mit onlinekursus.

Jeg ser frem til at høre om dine resultater og ønsker dig alt mulig held og lykke med din fremtid som trader.